Meniu Vegetarian

SAPTAMANA 20 - 24 NOIEMBRIE
Mic Dejun
Luni:
  • Lapte 200ml
  • Mix de ceriale 40gr
Marți:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250ml
  • Sandvis cu omleta
  • Ardei rosu
Miercuri:
  • Iaurt 140 gr
  • Biscuiti cu nuca
Joi:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250ml
  • Sandvis cu unt si telemea
Vineri:
  • Lapte cu orez si scortisoara 240ml
Prânz
Luni:
  • Fel1: Supa de rosii cu stelute 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Ostropel de soia 80 gr
  • Garnitura: Pilaf de orez cu legume 150 gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Biscuiti 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Marți:
  • Fel I: Ciorba cu perisoare de nuca 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Branza cu smantana 150 gr
  • Mamaliga 130gr
  • Desert: Briose cu fructe de padure 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Miercuri:
  • Fel I: Ciorba taraneasca 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Carnaciori de linte 80 gr
  • Garnitura: Cartofi la cuptor 150gr
  • Salata de varza 70gr
  • Desert: Placinta cu mere 50 gr
  • Gustare: Fruct 50 - 100 gr
Joi:
  • Fel I: Ciorba de fasole 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Paste cu sos de rosii si legume 80 gr
  • Mozzarela 40gr
  • Desert: Prajitura cu aluat ras 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Vineri:
  • Fel I: Supa de legume cu taietei de casa 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Snitel de ciuperci 80 gr
  • Garnitura: Piure de cartofi 150 gr
  • Salata mixta 70gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Chec cu nuca 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Conform Ordinului ANPC 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, iti oferim accesul
direct la site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. www.anpc.gov.ro
Meniu Vegetarian