Meniu Vegetarian

SAPTAMANA 16 - 20 IULIE 2018
Mic Dejun
Luni:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Sandvis cu telemea
  • Castravete
Marți:
  • Lapte 200ml
  • Biscuiti 40gr
Miercuri:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Foietaj cu branza
Joi:
  • Lapte cu paste melcisor 250ml
Vineri:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Pasta de branza
  • Bastonase de morcovi si ardei
Prânz
Luni:
  • Fel I: Supa creama de telina 250ml
  • Pita integrala de casa 50gr
  • Fel II: Chiftele de dovlecei cu branza feta 80gr
  • Garnitura: Pilaf cu legume 150gr
  • Salata de varza cu rosii 50gr
  • Desert: Biscuiti
  • Gustare: Fruct 50 - 100g
Marți:
  • Fel I: Ciorba de legume cu fidea 250ml
  • Pita integrala de casa 50gr
  • Fel II: Chiftele broccoli 80gr
  • Garnitura: Cartofi natur 150gr
  • Legume sote 30gr
  • Desert: Negresa 50gr
  • Gustare: Fruct 50 -100gr
Miercuri:
  • Fel I: Supa de galuste 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Tarta cu porumb, masline si ardei 220 gr
  • Sos de rosii 40gr
  • Desert: Placinta cu branza 50gr
  • Gustare: Fruct 50 - 100 gr
Joi:
  • Fel I: Ciorba de linte 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Snitel de porumb 80gr
  • Garnitura: Cous cous cu legume 150gr
  • Salata de castraveti 50gr
  • Desert: Semiluna cu nuca 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Vineri:
  • Fel I: Ciorba cu perisoare de nuca 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Rulouri de spanac 80gr
  • Garnitura: Piure de cartofi 150gr
  • Salata de rosii 50gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Raffaello 50gr
  • Gustare: Fruct 50-100gr
Conform Ordinului ANPC 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, iti oferim accesul
direct la site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. www.anpc.gov.ro
Meniu Vegetarian