Meniu Vegetarian

SAPTAMANA 21 - 25 MAI 2018
Mic Dejun
Luni:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Sandvic cu unt si cas
Marți:
  • Lapte cu paste mici 250ml
Miercuri:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Ou fiert 1bc
  • Pita integrala de casa 50 gr
Joi:
  • Lapte 200ml
  • Sandvis cu unt si dulceata de casa
Vineri:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Sandvis cu pate de casa
  • Ardei
Prânz
Luni:
  • Fel1: Ciorba de fasole pastai 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Chiftelute de legume 80 gr
  • Garnitura: Pilaf de orez 150 gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Biscuiti 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Marți:
  • Fel I: Supa alfabet cu legume 250ml
  • Pita integrala de casa 50gr
  • Fel II: Mancare de mazare 100gr
  • Garnitura: Piure de cartofi 130gr
  • Salata de sfecla 70gr
  • Pita integrala de casa 50gr
  • Desert: Briose cu fructe de padure 50gr
  • Gustare: Fruct 50 -100gr
Miercuri:
  • Fel I: Supa crema de legume 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Piftelute de nuca 80 gr
  • Garnitura: Legume la cuptor 150gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Placinta cu mere 50 gr
  • Gustare: Fruct 50 - 100 gr
Joi:
  • Fel I: Supa crema de mazare 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Sarmale 100gr
  • Mamaliga 130gr
  • Desert: Tarta cu visine 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Vineri:
  • Fel I: Bors de sfecla / Smanta 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel I : Spanac / Ochi 80gr
  • Garnitura: Cartofi natur 150 gr
  • Salata mixta 70gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Salam de biscuiti 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Conform Ordinului ANPC 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, iti oferim accesul
direct la site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. www.anpc.gov.ro
Meniu Vegetarian