Meniu Vegetarian

SAPTAMANA 16 - 20 OCTOMBRIE
Mic Dejun
Luni:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250ml
  • Sandvis cu pate de naut
  • Castravete
Marți:
  • Lapte 200ml
  • Biscuiti
Miercuri:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250ml
  • Foietaj cu masline
Joi:
  • Lapte cu paste melcisor 250 ml
Vineri:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250ml
  • Pasta de branza
  • Ardei
Prânz
Luni:
  • Fel1: Supa crema de telina 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Friptura vegetala 80 gr
  • Garnitura: Cartofi natur 150 gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Biscuiti 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Marți:
  • Fel I: Ciorba de legume cu fidea 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Chiftele broccoli 120 g
  • Garnitura: Pilaf de orez cu legume
  • Desert: Negresa 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Miercuri:
  • Fel I: Supa de galuste 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Tarta cu porumb, masline si ardei 240 gr
  • Sos de rosii 40gr
  • Desert: Placinta cu branza 50 gr
  • Gustare: Fruct 50 - 100 gr
Joi:
  • Fel I: Ciorba de vacuta 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Mancare de fasole pastai cu sos de rosii 220 gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Semiluna cu nuca 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Vineri:
  • Fel I:Ciorba cu perisoare de nuca 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Rulouri de ardei copt, omleta si spanac 80 gr
  • Garnitura: Piure de cartofi si morcov 150 gr
  • Salata de varza 70 gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Rafaello 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Conform Ordinului ANPC 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, iti oferim accesul
direct la site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. www.anpc.gov.ro
Meniu Vegetarian