Meniu Vegetarian

SAPTAMANA 18-22 SEPTEMBRIE
Mic Dejun
Luni:
  • Lapte 200 ml
  • Mix de cereale 40 gr
Marți:
  • Ceai de fructe si lamaie 250 ml
  • Sandvis cu omleta
  • Ardei rosu
Miercuri:
  • Iaurt
  • Biscuiti cu nuca
Joi:
  • Ceai de fructe si lamaie 250ml
  • Sandvis cu unt si telemea
  • Castravete
Vineri:
  • Lapte cu orez si scortisoara 200 ml
Prânz
Luni:
  • Fel1: Supa de usturoi copt si naut 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Ostropel de soia 120 gr
  • Garnitura: Orez galben 150 gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Biscuiti 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Marți:
  • Fel I: Ciorba cu perisoare de nuca 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Branza cu smantana 150g
  • Mamaliga 120 gr
  • Desert: Briose cu fructe depadure 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Miercuri:
  • Fel I: Ciorba taraneasca 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Carnaciori de linte 80 gr
  • Garnitura: Cartofi la cuptor 150 gr
  • Salata de varza 60g
  • Desert: Placinta cu mere 50 gr
  • Gustare: Fruct 50 - 100 gr
Joi:
  • Fel I: Ciorba de fasole 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Paste cu sos de rosii s legume 220 gr
  • Mozzarela 15 gr
  • Desert: Prajitura cu aluat ras 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Vineri:
  • Fel I: Supa de legume cu taietei de casa 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Snitel de ciuperci 80 gr
  • Garnitura: Piure de cartofi 150 gr
  • Salata de mixta 70g
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Chec de nuca 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Conform Ordinului ANPC 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, iti oferim accesul
direct la site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. www.anpc.gov.ro
Meniu Vegetarian