Beautiful woman carrying vegetables

 A trăi BIO înseamnă a elimina din jurul nostru tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, alegerile noastre înseamnă respect pt noi înşine, şi respect pt mediul înconjurător, un stil de viaţă în care să trăim iubind ceea ce ne înconjoară în care să facem alegeri conştient, cercetând ceea ce conţine un produs, ce efecte are asupra sănătăţii noastre şi mai ales ce a fost sacrificat pentru obţinerea lui.

 Bio înseamnă sănătate pentru pielea ta şi a familiei tale

Ştiţi că pielea este cel mai mare organ şi absoarbe mare parte din ingredientele produselor pe care le folosim, pe care le depozitează în corp şi în timp pot duce la afecţiuni grave precum alergii şi chiar cancer? Un produs bio va ajuta pielea să se menţină sănătoasă.
 Bio înseamnă alimentaţie corectă
Alimentaţia bio a devenit o tendinţă globală, fiind reprezentată de alimente obţinute în urma unor largi restricţii care au scopul de a scoate produse cât mai naturale. Alimentele pe care le găsim acum în magazinele mari sunt obţinute în condiţii “industriale”, condiţii care au ca scop principal obţinerea a cât mai multor produse vandabile, într-un timp cât mai scurt şi cu cheltuieli cât mai mici.
Sursa: www.ziare.com