Reteta raw vegana pentru bomboane Raffaello cu cocos si miez de migdale. Delicioase e putin spus! Si va vine sa credeti ca sunt gata in doar 10 minute?! 

Ingredients

  • 4 linguri unt de cocos (cremos – lasat la temperatura camerei sa se topeasca putin)
  • o cana de fulgi de cocos, pentru crema + 4 Linguri fulgi de cocos pentru decor (fulgi de cocos naturali – nu prostii colorate)
  • 15 migdale crude (de preferat din acelea decojite)
  • 2 linguri de indulcitor sanatos (eu am folosit miere, dar puteti sa folositi agave sau sirop de artar)
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

Instructions

  1. Pune-le pe toate in blender, in afara de migdale, si mixeaza-le bine de tot pana formeaza o pasta cremoasa si lipicioasa.
  2. Pune cele 4 linguri de fulgi de cocos intr-o farfurie separata.
  3. Fa bilutele. Foloseste aprox. 1 lingurita de crema la o bomboana Raffaello. Nu uita sa pui o migdala in centrul fiecarei bomboane si sa le tavalesti apoi prin fulgi de cocos.
  4. Baga-le la frigider cateva minute inainte de a le manca. Poti sa le mananci si pe loc daca nu mai ai rabdare!

Sursa: gourmandelle.com