kids on the bitch

A venit vara şi odată cu ea minunată perioadă a concediilor în familie.
În bagajul de mâna să nu-ţi lipsească: biberonul cu lapte şi un scutec de unică folosinţă, şerveţele umede (dacă ai un bebe), jucăria preferată, o carte din care să citiţi.

 Dacă plecaţi cu maşina, asigură-te că ai în maşină CD-ul sau caseta cu muzica lui preferată, o sticlă cu apă, câteva sandwich-uri, fructe spălate, jucării, o păturica şi o pernă, un parasolar pentru geam.
 Bagajul celui mic trebuie să conţină câte 2-3 schimburi pe zi (dacă stai 7 zile, trebuie să ai minim 14 schimburi), pentru că e vară, copilul transpira sau se udă, se murdăreşte uşor.
 Hăinuţele trebuie să fie de bumbac şi deschise la culoare şi să conţină pantalonaşi scurţi, pantaloni lungi, o pereche de pantofi sport, o pereche de sandale, papucei, body-uri, tricouri, pulovarase, o căciuliţă şi o pălărie sau şepcuţa de soare.
 Dacă pleci la mare, nu uita slipul sau scutecele pentru piscină, jucăriile pentru nisip, soluţia împotriva ţânţarilor. Indiferent de locaţie, nu uita loţiunea de protecţie solară şi cea de după plajă.