Meniu Vegetarian

SAPTAMANA 10 - 14 SEPTEMBRIE 2018
Mic Dejun
Luni:
  • Lapte 200ml
  • Mix de ceriale 40gr
Marți:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Sandvis cu omleta
  • Rosii
Miercuri:
  • Lapte cu cacao 200 ml
  • Biscuiti cu nuca 40gr
Joi:
  • Ceai cu fructe si lamaie 250 ml
  • Sandvis cu unt si cas
  • Castravete
Vineri:
  • Lapte cu orez si scortisoara 250 ml
Prânz
Luni:
  • Fel I: Supa de rosii cu stelute 250ml
  • Pita integrala de casa 50gr
  • Fel II: Chiftele de dovlecei 80gr
  • Garnitura: Pilaf de orez 150gr
  • Legume sote 30gr
  • Desert: Biscuiti
  • Gustare: Fruct 50 - 100g
Marți:
  • Fel I: Ciorba cu perisoare de nuca 250ml
  • Pita integrala de casa 50gr
  • Fel II: Branza cu smantana 120gr
  • Mamaliga 130gr
  • Desert: Prajitura cu fructe 50gr
  • Gustare: Fruct 50 -100gr
Miercuri:
  • Fel I: Ciorba taraneasca 250 ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Carnaciori de linte 80 gr
  • Garnitura: Cartofi la cuptor150gr
  • Salata de varza alba si rosie 70gr
  • Desert: Cornulete cu rahat 50gr
  • Gustare: Fruct 50 - 100 gr
Joi:
  • Fel I: Ciorba de fasole 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Paste cu ragu de dovlecei 220gr
  • Mozzarella 40gr
  • Desert: Placinta cu branza 50 gr
  • Gustare: Fruct 50-100 gr
Vineri:
  • Fel I: Ciorba de naut 250ml
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Fel II: Snitel de ciuperci 80gr
  • Garnitura: Piure de cartofi 150gr
  • Salata de rosii si ardei 50gr
  • Pita integrala de casa 50 gr
  • Desert: Placinta cu iaurt 50gr
  • Gustare: Fruct 50-100gr
Conform Ordinului ANPC 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, iti oferim accesul
direct la site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. www.anpc.gov.ro
Meniu Vegetarian