Ingrediente
300g de dovleac, tăiat cuburi
4 tulpini de ţelină Apio, feliate
½ bulb de fenicul, tăiat bastonaşe subţiri
o mână de spanac tânăr
seminţele de la o rodie, plus extra pentru servit (opţional)
ulei de măsline extravirgin Costa d’Oro, pentru servit, plus câteva linguri extra pentru dovleac
4 tulpini de ţelină Apio, feliate
½ bulb de fenicul, tăiat bastonaşe subţiri
o mână de spanac tânăr
seminţele de la o rodie, plus extra pentru servit (opţional)
ulei de măsline extravirgin Costa d’Oro, pentru servit, plus câteva linguri extra pentru dovleac
Reţetă cu timp de pregătire
40 minute
Mod de preparare
1. Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt, pune cuburile de dovleac în ea, toarnă câteva linguri de ulei de măsline extra virgin Costa d’Oro sau Omega 3 şi amestecă bine astfel încât toate cuburile să fie acoperite de ulei. Dă tava la cuptor timp de 30-40 de minute sau până când dovleacul este fraged.
2. Pune dovleacul într-un bol încăpător, alături de ţelina Apio, bastonaşele de fenicul, spanacul tânăr şi seminţele de rodie. Asezonează şi stropeşte salata cu ulei de măsline extravirgin Costa d’Oro după gust. Serveşte salata cu seminţe de rodie în plus.
Sursa: goodfood.ro