Inca un fel de mancare inspirat din bucataria italiana. Dovleceii, avand un gust oarecum neutru, sunt o baza buna de plecare atunci cand vrei sa faci paste. Aceste spaghete vor iesi delicioase. Buon appetito!
- Timp de preparare: 15 minutes
Ingrediente:
Spaghete
- dovlecel zucchini – 2 bucati
Sos
- rosii – 3 bucati
- rosii uscate – 2 linguri
- usturoi – 2 catei
- ceapa verde – 2 fire
- ulei extravirgin de masline – 1 lingura
- sare de Himalaya – dupa gust
- marar uscat – 1/2 lingurita
- cimbru uscat – 1/2 lingurita
- foi de dafin – 1/4 lingurita
Topping
- avocado – 1 bucata
- seminte de canepa – 1 lingura
Instructiuni:
1. Dovelceii vin curatati si dati prin feliatorul de legume.
2. Rosiile uscate le hidratam 10 min in apa de izvor. Cimbrul, mararul si foaia de dafin se maruntesc cu o rasnita de cafea. Rosile proaspete impreuna cu cele uscate si hidratate sa amesteca in robotul cu lama in S pana se omogenizeaza. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca fin cu o lingura de lemn.
3. Avocado se taie cubulete mici.
Punem spaghetele pe o farfurie. Adaugam in centru sosul si apoi toppingul.
Sursa: rawveganjoy.ro